Jean Michel Jarre

Jean Michel Jarre

Den elektroniska musikens pionjär och en av vår tids största artister, Jean Michel Jarre, kan upplevas live i Hovet den 25 oktober!
 

Världsturné på ingång!

Se Jean Michel Jarres hälsning till fansen på YouTube nedan!
2009 påbörjades planerna på Jean Michel Jarres världsturné, vilken skulle ta honom till över hundra platser världen över under två år. Jarre har spelat inför slutsålda hus i Storbritannien, Norge, Finland, Holland och Polen och snart kommer han till Hovet.

Inför besöket

Ta del av vårt välkomstbrev här med information inför och under ditt besök!

Jean Michel Jarres första internationella erkännade kom med albumet "Oxygène" 1977 och banade väg för en extraordinär karriär. Som den musikaliska pionjär han är har Jarre hjälpt att forma den elektroniska musiken som konstform. Baserat på ljud snarare än noter har han sprängt gränserna för vad som ansetts vara musik. Med 80 miljoner album sålda till dags dato är Jarre en av vår tids största kompositörer och artister.

Jean Michel Jarre innehar Guinness-rekordet för den största konserten någonsin, med en publik på 3,5 miljoner som såg honom uppträda vid Moskvas 850-årsjubileum.


Mer information

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.
www.livenation.se
www.jeanmicheljarre.com
Pressbiljetter: press@livenation.se


OBS!
Detta evenemang har passerat.

Klicka här för att se alla kommande evenemang!

Kom i stämning inför evenemanget

Föreslå nya och dela med dig av dina egna filmklipp på vår Facebook-page!

Värm upp med lite härlig musik!

Jean Michel Jarre på Spotify

Ska du gå?

Hitta fler fans på vårt Facebook-event!

Jag vill också gå!

Snacka om evenemanget!