Gyllene Tider

Gyllene Tider

Årets säkraste prognos: Det blir Gyllene Tider i sommar! De blir dessutom första bandet ut på Tele2 Arena, biljetter ute nu!

Biljetterna släpptes 28 januari 2013.
Här kan du ta del av den information som gått ut i välkomstbrev inför evenemanget.

"Dags att tänka på refrängen"
- Gyllene Tider sommar 2013

Inget ont om vågskvalp och fiskmåsar, men ljudet av sommaren 2013 kan komma att handla mer om en överstyrd Farfisaorgel och 20 poplåtar som du trodde att du hade glömt texterna på. 

Ladda ner sektionskarta konsert på Tele2 Arena här

Sveriges största och samtidigt mest sällsynta popband Gyllene tider har än en gång vilat sig i form och är åter redo att förgylla den svenska sommaren med nya studioalbumet "Dags att tänka på refrängen" (släpptes 24 april), nya samlingsplattan "Soldans på din grammofon" och stor turné.

Senast vi såg Gyllene Tider på scen var 2004, 25 år efter genombrottet med "Flickorna på TV2". Sen dess har de stått för den svenska sommarens soundtrack med popklassiker som "Leva livet", "Gå & Fiska" och givetvis "Sommartider", för att nämna några. Turnén "Dags att tänka på refrängen" inleds 5 juli och lördag 27 juli blir Gyllene Tider det första band som spelar på nya Tele2 Arena i Stockholm.

Gästartist Linnea Henriksson

Linnea Henriksson, vinnaren av P3 Guld för Årets Artist, följer med som gästartist på turnén. Per Gessle, Mats Persson, Anders Herrlin, Göran Fritzon och Micke Syd Andersson dammar av gitarrer, Farfisaorgel och trummor. Det har blivit dags att tänka på refrängen. Igen.

Gyllene Tider
Läs mer om Gyllene Tider här!

priser Tele2 arena

525/460/395 kr + serviceavgift.
INFO Barnbiljett för barn t o m 10 år:
En speciell barnbiljett för endast 15 kronor (inkl förköpsavg) gäller för barn 10 år och yngre, i vuxet sällskap. Varje vuxen-biljett ger tillträde till ett barn som är upp till 10 år, t.ex. två vuxna får ta med sig högst två barn med barnbiljett. Meddela antal barn till biljettförsäljaren vid inköpstillfället. Alla måste ha en biljett för att kunna komma in på konserten så att vi av säkerhetsskäl kan beräkna publikantal.
Barnbiljetter gäller endast för onumrerade ståplatser, så denna förmån gäller inte vid reserverade sittplatser. För konsertbesökare över 10 år gäller fullt biljettpris.

INFO gällande volymrestriktioner för barn under 13 år
Det kommer att finnas ett speciellt område för barn under 13 år där ljudnivån inte överskrider 97dBA. Utanför det avsedda området kan ljudnivån nå upp till 100dBA, vilket Socialstyrelsen anser vara skadligt för barn under 13 år. Eftersom vi måste följa Socialstyrelsens regler utan att sätta en åldersgräns på konserten får alla sällskap med barn under 13 år särskilt avsedda områden för att inte riskera sin hörsel, enligt Socialstyrelsens rekommendationer.

Mer information

www.gyllenetider.se
www.livenation.se

Pressbiljetter/fotopass, förfrågan till: press-(_sm3Remove)-_-(_a)-_livenation-(d_)-_se

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

OBS!
Detta evenemang har passerat.

Klicka här för att se alla kommande evenemang!

Kom i stämning inför evenemanget

Föreslå nya och dela med dig av dina egna filmklipp på vår Facebook-page!

Värm upp med lite härlig musik!

Klassiker på Spotify!

Ska du gå?

Hitta fler fans på vårt Facebook-event!

Jag vill också gå!

Snacka om evenemanget!