Miley Cyrus

Miley Cyrus

Superstjärnan Miley Cyrus tar efterlängtade ”Bangerz Tour” till Europa och kommer till Ericsson Globe fredagen den 30 maj 2014.

Biljetter till försäljning från 13 december kl 09:00

Bangerz Tour

Miley Cyrus är den absolut största stjärnan just nu och i vår ser vi henne live i Stockholm! Hennes hyllade framträdande på Saturday Night Live var ett av flera framträdanden hon gjorde i samband med att hon släppte sitt nya album ”Bangerz”. Miley Cyrus har med det nya albumet dominerat listorna med hitsinglarna ”We Can’t Stop” och ”Wrecking Ball” och albumet gick direkt in på topplistor världen över.

Mer information

Åldersgräns 13 år, gäller även i sällskap av vuxen. Läs mer om åldersgränser här.
www.livenation.se

Pressbiljetter/fotopass, förfrågan till:
press@livenation.se

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

Wrecking Ball

Miley Cyrus musikvideo till låten ”Wrecking Ball” är den musikvideo som snabbast någonsin nått CERTIFIED-status – VEVO’s status för videor som når över 100 miljoner visningar. Detta tog sex dagar, vilket slog det förra rekordet ordentligt, ett rekord som även detta hölls av Miley Cyrus med videon till ”We Can’t Stop” som nådde dit på 37 dagar.

Kom i stämning inför evenemanget

Föreslå nya och dela med dig av dina egna filmklipp på vår Facebook-page!

Värm upp med lite härlig musik!

Miley Cyrus på Spotify

Ska du gå?

Hitta fler fans på vårt Facebook-event!

Jag vill också gå!

Snacka om evenemanget!